måndag, maj 26, 2008

Another day in paradise

Hej Hej bloggen!
Nu tänkte jag uppdatera dig igen !

Jag var tydligen ute i lördags - igen.
Folk började ringa på fredagen för att tjata ut mig på lördagen. Tänkte först att njäe, jag måste nog pausa den här ständiga fyllan ett tag, men när väl lördagen kom, så bestämde jag mig för att förgylla partyt med min lysande närvaro. Jag var ap-trött när jag öppnade första ölen hemma. Dyng trött. Trött och lite (ganska fet-mkt) förbannad på min bästa vän Rebekahs lysande frånvaro av min utekväll. Hon och hennes B, hade bestämt sig för att vara jättevuxna och sitta hemma och dricka vin, äta mat och titta på schlagerfestival. Sicket folk va? Må jag ikke aldrig behöva bli som dom ;)

Jag tryckte i mig lite öl varvat med lite cider och satte mig sedan på mitt nya lyxåk som jag precis lärt mig åka. Buss nr 30 mot Centrum. Here I come!

10 minuter senare (inga fulla McDonalds ungar på bussen denna gång thank gooood) framme i stan, möter upp supersnyggisen Carro, som var så fin i håret så jag kände mig som trash! Ångrade mitt val av kläder och spydde ordgalla lite för jag inte drog på mig klänning istället. Kramkalas!!!! trippade iväg till Harrys för att möta upp resten av järn-gänget; Andreas, Micko och supercola Daniella (som jag aldrig tidigare träffat, men som nu är min nya coola kompis-den som söker han finner)
Sitter och tjötar lite och dricker lite cider, innan vi beger oss till förfesten hos Marinette.

Det var en hel flick-skock där inne, kände bara igen en utav dem förutom Marinette & dom två brudarna var skitcoola! Alla hette Emelie, kanske var ett omen? 3 Emelie på samma lägenhetsyta, måste betyda lyckad kväll - och det blev det! En av alla Emelie´sarna blev jag nästan lite halvkär i, hon trodde jag var 24 år. Jag blev jättelycklig och det gjorde typ hela min kväll. Nu i efterhand, vid nyktert tillstånd kanske hon byggde sin teori för jag betedde mig som lite yngre än jag är ;) men den teorin tycker jag suger fetröv. Så vi går på den andra istället. Att jag helt enkelt är ung and fresh!

Efter en stund så trillade det även in några karlar. Dom var också trevliga. Absolut. Men en sak undrar jag, VAD gjorde vimmelfotografen från Mårtenssons på vår förfest??????????????????????? Någon som vet, någon som vet? och varför kind-pussades vi? Någon som vet, någon som vet?

Orkar inte berätta så mkt om förfesten, men jag dansade tydligen som fan och Andreas tyckte jag hade blivit en bitch. Tack min vän - Me like you too.

In till stan och väl framme i stan hade sällskapet blivit halvt. Blev alla för fulla, eller vad fan hände? Oddsen att dom blivit dyng och dragit hem var stor. För jag var själv ganska dret-full. Fast på ett mkt trevligt vis.

Andreas, Micko och Daniella bangade Bond för Harrys, så dom sa puss och adjö och jag, Carro, Marinette och hennens karl drog till Bond. EMELIE FICK VISA LEG!!!!!!!!!!!!! LYCKA!!!!!!!!!!!! ( & L, det bevisar lätt att jag inte ser ut som 45, do you want to have a bitch - slap? )

In på Bond, där luftkonditioneringen fan måste varit sönder, för det var stek-hett där nere.

Det första som händer, är att en flata vill bjuda mig på cider. Köp på du lilla vän.Hon hängde efter oss ett tag, men till slut blev Carro förbannad och hånglade upp mig helt brutalt mot en stenvägg för att visa vår lilla nyfunna "vän" att hon kanske skulle söka sig lite nytt sällskap. Ja, det låter elakt, men hon var verkligen skitjobbig. Ngt jag funderar över, är varför flatan senare stod och hånglade med karln som jagade mig hela kvällen ? Var dom i maskopi med varandra, eller vad hände? Frågan kommer nog dessvärre aldrig bli besvarad.

Jaja, shit vad långt det här inlägget blev. Jag ska komma till slutet - strax!

Alla som känner mig, vet att jag absolut aldrig raggar på krogen. Eller jo, jag ljög. Jag kan ragga på krogen, men jag drar aldrig med mig ngn hem. Right. Då kommer vi iallfall til saken nu.

Jag och Carro går upp för att röka lite cigiluring. Hon får syn på sina drömmars man, och jämte drömmars man, sitter en stycke kompis till den här karlen. Jag sätter mig snällt bredvid och är jättemogen och frågar om vi ska leka sanning eller konsekvens (ja, jag kanske beter mig som 14 när jag är ute, men so what? har du några problem med det eller? )
Han tackar av ngn skum anledning ja och frågeleken börjar. För att göra en lång historia lite kortare, så väntar jag ut hans konsekvens, för av ngn anledning vill jag verkligen hångla upp den här karlen. & till slut så gjorde han det och jag krävde ett hångel - vilket jag fick.
Grejjen var att hånglet var riktigt sjysst. Sådär alldeles för sjysst. Så jag ville inte sluta. Men Carro stod och skrek tills hon blev hes, att hon ville dra ner och dansa, så jag fick lämna mitt nyfunna hångel och springa ner med henne för att pleasa henne. Allt för sina girlfriends liksom.

Efter mer alkohol, rullande höfter och ett stycke slagsmål, var bar-turnèn på bond över och vi skulle hem. & Hem kom vi, även om det var grymme-sent.

Vaknade alldeles för tidigt på söndags morgonen av att det pep i min lur! DET VAR MITT HÅNGEL som hörde av sig!!!!!

Dagen gick i ett töcken för jag var nog mer full, än bakfull större delen av dagen. Var och grillade och firade mamma på kvällen eftersom det var mors dag.

Ännu lite senare så kom min nyfunna vän från stenmuren hit för en "chat" ;)

Jag tänker inte gå in på saker och ting mer i min blogg. Men jag måste få skriva en riktigt lurig och halv-sjuk sak.

Vi ligger i min soffa och kysser varandra sådär intensivt ni vet, så helt plötsligt säger karlen:
- Jag gillar verkligen inte att hångla!!!!

HALLÅ????????????????????????????? Va fan säger människan tänker jag ? Vem är han? VAD är han? Alla gillar väl lite sjysst hångel? Jag börjar bli lite smått irriterad på problemet när jag får en returkyss och efter den så säger han att det är ok att kyssa mig.
Ska jag ta det som en komplimang? Eller ska jag ge han en smocka nästa gång vi ses? ;)
Thats the question!

Nu tänker jag inte blogga mer. Slänger upp lite pics!!! Varsågoda.

Snyggo-Carro <3


En av alla Emeliarna och Marinette!


Marinette, Daniella & Emeeeeelie (jag) ;)


1 st Torbjörn + 1 st Daniella


Jag kommer verkligen alltid hem med tutt-kort i min kamera när jag varit ute:


Snuskigt värre. Andreas, vem är det som är bitchen i vår vänskapsrelation egentligen?


Jag är ballast i stan - precis som jag utlovade i förra blogg-inlägget



Puss // E

4 Kommentarer:

Blogger www.rebekah.se sa...

UUUUUUUUUNDERBAAAAAAAAART!

ÄNTLIGN HAR EMELIE FÅTT LITE DASHAS!!!!!!! :)

Åh, jag är så glad att du hade roligt gumman. Nästa gång är jag med o tutar o kör, och rattar o så du vet. ;)

PUSS!

9:49 em  
Anonymous Anonym sa...

Du verkar ha haft det kanon. Haha, kan inte låta bli att skratta över vad den här killen sa men man får helt enkelt ta det som en komplimang. Tycker han nu konstigt nog inte om att hångla så är det ju bra att han tyckte det var ok att kyssa just dig. Sen vill man ju inte höra det riktigt så, men men. Huvudsaken är att du njöt av fulla muggar ;)

Kram

7:42 fm  
Blogger DirtyB sa...

Hur kan man inte gilla att hångla?!!
Du skall vara glad att Rebekah inte var med i lördags ;)

KRAAAAAAAAAAAAAAAAM

10:49 fm  
Blogger Emelie sa...

Rebekah; Vem nämnde ngt om Dashas? ;) Ja, fan, vem är det som är kärring nu va? va? va? Våga inte neka mig en utekväll igen!!! Puss!

Jessica; Haha, jag förstår din reaktion. Därför jag var tvungen att skriva om det. Han får väl såfall faktiskt lära sig att gilla hånglet, eller hur ;) Kram!

DirtyB; JAG VET INTE, jag ÄLSKAR att hångla!!!!!! Det är typ det bästa jag vet (näst bästa) Nä, så här i efterhand är jag glad att R inte var med ute, jag fattar inte varför jag inte förvandlades till Streetfighter-Emelie när det som hände på förfesten hände! Nästa gång SMÄLLER d!

KRAAAAAAAAAAAM!

4:57 em  

Skicka en kommentar

<< Hem